Hoe kan ik een E-coach bewerken?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 2:59 PM op Admin Freshdesk

Beheer van e-coach (praktijkopleider).

Om een nieuwe E-coach (externe coach) ook wel praktijkopleider of stagebegeleider toe te voegen zijn er meerdere opties mogelijk.

Stappen:

1. Klik op E-coach om naar Externe coach overzicht te gaan.

2. Selecteer en/of zoek op gewenste E-coach, klik op drie rode stippen.

3. Kies wijzigen uit pop-up menu*.

4. Maak aanpassingen in E-coach en klik op rode vinkje (rechts onderin) om het op te slaan.

5. Nu kom je weer in Externe coach Overzicht waar de wijzigingen zijn verwerkt.

* Mocht je geen telefoon nummer hebben, gebruik dan een fictief nummer zoals: 06-12345678.