Hoe kan ik een E-coach opnieuw uitnodigen?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 3:23 PM op Admin Freshdesk

Beheer van e-coach (praktijkopleider).

Om een nieuwe E-coach (externe coach) ook wel praktijkopleider of stagebegeleider opnieuw uit te nodigen om gebruik te maken van de (Stage) app, volg onderstaande stappen.

Stappen:

1. Klik op E-coach om naar Externe coach overzicht te gaan.

2. Selecteer en/of zoek op gewenste E-coach, klik op drie rode stippen.

3. Kies Stuur app uitnodiging uit pop-up menu.

4. Kijk goed welke melding je onderin je scherm krijgt:

# E-coach is gekoppeld aan een Template / Publicatie.

of

# E-coach is NIET gekoppeld aan een Template / Publicatie.

5. Is een E-coach gekoppeld dan wordt er een uitnodiging verstuurd en wordt de datum in kolom Uitgenodigd op in

Externe coach overzicht aangepast.

6. E-coach krijgt " Welkom bij Airoc" e-mail toegestuurd met de melding bij wachtwoord: bij jou bekende

wachtwoord

Note.

Indien de E-coach het wachtwoord niet meer weer, dan kan E-coach "Wachtwoord vergeten" selecteren in het inlog scherm van de app, om een nieuw wachtwoord aan te maken.