Hoe kan ik een bedrijf toevoegen?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 12:48 PM op Admin Freshdesk

Beheer van Bedrijf.

Stappen:

1. Klik op Bedrijf om naar Bedrijf overzicht te gaan.

2. Klik op Bedrijf toevoegen. Deze pop up als je over het rode + beweegt.

3. Je komt nu in Nieuw bedrijfslink terecht, door te beginnen met SBB code in te voeren.

4. Voor erkent 10-cijferig SBB code in en selecteer Volgende**

5. Vervolgens kom ik in een nieuwe pop-op om de gegevens in te voeren van Bedrijfsinfo.

6. Voer de verplichte velden in (aangeduid met *)

7. Vervolgens selecteer je Volgende.

8. Vervolgens popt Begin- en einddatum op.

9.  Deze staat standaard op vandaag, zodat je deze moet invullen.

10. Door op het veld Begindatum of Einddatum te klikken, dan popt automatisch de agenda op. Hier kun je de

gewenste datum selecteren. (Deze is in ene later stadium natuurlijk aan te passen).

11. Vervolgens selecteer je Opslaan en ga je automatisch terug naar Bedrijf overzicht.

** Bestaat het bedrijf al dan krijg je de volgende Error melding, in een rood balk onderaan.

het bedrijf is al gekoppeld aan de opleiding!