Hoe kan ik een bedrijf activeren?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 4:01 PM op Admin Freshdesk

Beheer van Bedrijf.

Mocht een bedrijf in een eerder stadium gedeactiveerd zijn, dan kan het Bedrijf weer geactiveerd worden.

Stappen:

1. Klik op Bedrijf om naar Bedrijf overzicht te gaan.

2. Selecteer of zoek het bedrijf dat je wilt bewerken in Inactief overzicht.

3. Selecteer vervolgens de drie rode stippen en kies Activeer.

4. Nu krijg je een Bedrijfslink activeren met Startdatum en Einddatum pop-up:

5. Selecteer de gewenste Datums (let op de datums staan op vandaag, zodat je de Einddatum moet aanpassen).

6. Druk vervolgens op Opslaan.

7. Nu kom je weer in Bedrijf overzicht terecht.