Hoe kan ik een bedrijf bewerken?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 2:31 PM op Admin Freshdesk

Beheer van Bedrijf.

Stappen:

1. Klik op Bedrijf om naar Bedrijf overzicht te gaan.

2. Selecteer of zoek het bedrijf dat je wilt bewerken.

3. Selecteer vervolgens de drie rode stippen en kies Bewerk.

4. Nu kom je eerst in Bedrijfsinfo die je kunt aanpassen. Selecteer Volgende als je verder wilt.

5. Vervolgens in Begin-en einddatum waar je de datum kunt aanpassen. Selecteer Volgende als je verder wilt.

6. Door op Opslaan te klikken sla je alles op.  En kom je weer in Bedrijf overzicht terecht.