Hoe nodig ik een Coach opnieuw uit om de stage app te gebruiken?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 11:15 AM op Admin Freshdesk

Beheer Coach

Stappen:

1. Klik op Coach om naar Coach overzicht te gaan.

2. Nu kom je in een overzicht van de huidige Coaches (voorheen iCoach) terecht.

3. Selecteer gewenste coach, je kunt eventueel ook de filter functie gebruiken (voor naam bij Zoeken in).

4. Klik op de drie rode stippen en kies Stuur app uitnodiging.

5. De coach krijgt nu een nieuwe uitnodiging toegestuurd.

6. In coach overzicht bij kolom Uitgenodigd op wordt de datum aangepast.

Note:

Om de uitnodiging om One te gaan gebruiken opnieuw te versturen ga naar:

Hoe verstuur ik een nieuwe uitnodiging voor One?