Hoe voeg ik een Coach toe?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 1:53 PM op Admin Freshdesk

Beheer coach (docenten) voorheen iCoach

Stappen:

1. Klik op Coach om naar Coach overzicht te gaan.

2. Nu kom je in een overzicht van de huidige Coaches (voorheen iCoach) terecht.

3. Om een nieuwe coach toe te voegen, klik je op de rode + (Coach toevoegen, popt nu op in het grijs).

4. Nadat je er op geklikt heb popt nu Nieuw coach op.

5. Vul de verplichte velden (*) in. Kies Rol (EMPLOYEE of ADMIN)**

6. Vink Stuur uitnodiging One, door dit aan te vinken krijgt degenen een uitnodiging om One te gaan gebruiken.

7. Kies Create in op te slaan en degene toe te voegen.

Note: Coach is nog niet toegevoegd aan een Template (publicatie)

**  (Klik hier om naar Rollen & Rechten in One te gaan.) Om uitleg te krijgen wat deze twee rollen inhouden.