Hoe verander ik de Rechten van een Coach?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 10:49 AM op Admin Freshdesk

Beheer Coach

Stappen:

1. Klik op Coach om naar Coach overzicht te gaan.

2. Nu kom je in een overzicht van de huidige Coaches (voorheen iCoach) terecht.

3. Selecteer gewenste coach, je kunt eventueel ook de filter functie gebruiken (voor naam bij Zoeken in.

4. Klik op de drie rode stippen en kies Bewerk rechten.

5. Rechten van coach bewerken wordt nu geopend.

6. Klik op opleidingsomgeving om rollen uit te klappen.

7. Selecteer de gewenste rol* voor deze Coach (employee of admin).

8. Klik ergens buiten het veld om terug naar Coach overzicht.

*  (Klik hier om naar Rollen & Rechten in One te gaan.) Om uitleg te krijgen wat deze twee rollen inhouden.