Hoe een Hoofdstuk toevoegen?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 15 Feb om 12:08 PM op Admin Freshdesk

Beheer Templates.

Stappen:   (onderaan is een uitleg video bijgevoegd)

1. Door Template te selecteren kom je in een Overzicht terecht, waar je in Gepubliceerde, Niet-gepubliceerd of Archief of Alles ziet staan.

2. Door op een Template te klikken, kun je vervolgens Hoofdstukken selecteren. Of als je bezig was om een Template toe te voegen kom je ook bij Hoofdstukken terecht.

3. In dit overzicht zie je alle bestaande Hoofdstukken of als die er niet zijn is die geheel leeg.

4.  Klik op Hoofdstuk toevoegen (rode plus)

5. Geef een naam voor het hoofdstuk.

6. Voer het weeknummer in, waarin dit hoofdstuk getoond dient te worden. let op weeknummer betreft de week in de

Template, niet de weken van een kalenderjaar. (Vaak houden we week 1 aan)

7. Door Voeg toe of op rood vinkje te klikken gaan we naar Vragen toe.