Hoe een Vraag toevoegen/bewerken/opmaken?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 14 Mrt om 12:07 PM op Admin Freshdesk

Beheer Templates.

Stappen:  (onderaan is een uitleg video bijgevoegd)

1. Door Template te selecteren kom je in een Overzicht terecht, waar je in Gepubliceerde, Niet-gepubliceerd of Archief of Alles ziet staan.

2. Door op een Template te klikken, kun je vervolgens Vragen selecteren. Of als je bezig was om een Template toe te voegen kom je ook bij Vragen terecht.

3. In dit overzicht zie je alle bestaande Vragen of als die er niet zijn is die geheel leeg.

4. Klik op Vraag toevoegen (rode plus) om naar het volgend overzicht te gaan.

5. Begin met een Vraagtype te selecteren " Vraag of formulier" er popt een uitleg op als je op het ? - klikt.

Tevens veranderd verdwijnt Reactie type onderin als je formulier kiest* en komt er boven vraagtype

Informatie en Vragen te staan, waarin je verdere bewerkingen kunt uitvoeren.

6. Selecteer hoofdstuk, in welk hoofdstuk moet de vraag komen.

7. Geef Titel van de vraag

8. Startdatum opgeven

9. Einddatum opgeven (verplicht om deze selecteren anders kun je niet verder)

10. Vraag (informatie), hier kun je de vraag formulieren/neer zetten. Om de opmaak te veranderen kun je op de dubbele-T klikken om het e.e.a. te selecteren om de tekst op te maken of een link naar een document of site toe te voegen.

* Reactie type alleen zichtbaar als je bij Vraagtype "Vraag" kiest.

Hier kun je kiezen hoe er in de Stage-app gereageerd kan worden op een taak.