Hoe verwijder ik een Coach uit One?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 1:56 PM op Admin Freshdesk

Beheer Coach in One.

Het definitief verwijderen van een gekoppelde Coach kan alleen door AIROC!

Als ADMIN rol heb je wel de mogelijkheid om een Coach te verwijderen uit het Coach overzicht.

De betreffende Coach blijft dan wel gekoppeld aan de Templates waaraan de Coach gekoppeld is.

Mocht je de coach definitief willen verwijderen stuur dan even een E-mail naar:

support@airoc.nl

Stappen:

1. Klik op Coach om naar Coach overzicht te gaan.

2. Nu kom je in een overzicht van de huidige Coaches (voorheen iCoach) terecht.

3. Selecteer gewenste coach, je kunt eventueel ook de filter functie gebruiken (voor naam bij Zoeken in).

4. Klik op de drie rode stippen en kies Bewerk rechten.

5. Kies prullenbak icoon achter de opleidingsomgeving (kan voorkomen dat er meerdere onder elkaar staan).

6. Er komt geen waarschuwing bij deze handeling.