Hoe voeg ik een groep studenten toe?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Ma, 19 Feb om 2:52 PM op Admin Freshdesk

Studenten importeren (bulk)

Stappen:

1. Klik upload icoon in het student overzicht.

2. Download Template via het importbestand via het nieuwe scherm.

3. Voer in het import bestand de studenten op en sla deze op als CSV bestand*.

4. Klik op de downloaden icoon (links bovenin)

en selecteer het import bestand.

5. Als de import is gelukt, zie je een rapport met alle gegevens van je upload. Als de import niet gelukt is, zie je errors waarin per rij wordt aangegeven welke fouten er gevonden zijn.

Het kan even duren voordat alle studenten zichtbaar zijn.

*Let op:

De  kolomindeling mag niet aangepast worden. Data kan gekopieerd worden vanuit Excel als deze daarna opgeslagen wordt als een CSV bestand met UTF-8 encoding.