Hoe stel ik een notificatie in voor een nieuw bericht of update?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Di, 20 Feb om 1:37 PM op Admin Freshdesk

App Notificaties instellen

Algemene Notificatie-instellingen:

1. Toegang tot Telefooninstellingen: Ga naar de algemene instellingen van je telefoon.
  2. Toestaan van Notificaties: Controleer of notificaties algemeen zijn ingeschakeld.
  3. App-specifieke Notificaties: Navigeer naar app-instellingen of applicatiebeheer. Zoek de desbetreffende app en zorg dat notificaties specifiek voor deze app zijn toegestaan.

Notificaties in de Stage App:

1. Open de Stage App: Bij nieuwe notificaties zie je een groen vierkantje met een cijfer, wat het aantal ongelezen notificaties aangeeft.
  2. Selecteer de Vragenlijst: Ga naar de vragenlijst met het notificatie-icoontje.
  3. Vind de Specifieke Vraag: Binnen de vragenlijst, zoek naar de vraag of opdracht die ook een notificatie-icoontje heeft.
  4. Lees en Reageer: Klik op het specifieke antwoord met een notificatie. Je kunt nu de reactie lezen en indien gewenst erop reageren.

Extra: Voor een gedetailleerde visuele uitleg over het instellen en navigeren van notificaties in de Stage app, bekijk de begeleidende video.