Hoe dupliceer ik een Template?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Di, 20 Feb om 1:58 PM op Admin Freshdesk

Beheer Template.

Stappen:  (onderaan is een uitleg video toegevoegd)

1. Door Template te selecteren kom je in een Overzicht terecht, waar je in Gepubliceerde, Niet-gepubliceerd of Archief of Alles ziet staan. Je kunt in elk overzicht een Template dupliceren.

2. Door de drie rode stippen in de gewenste Template te klikken, kun je vervolgens Dupliceer selecteren.

3. Nu komt er een nieuwe Template met de huidige naam + (copy) in het overzicht erbij.

4. Door nu Bewerk te selecteren van de gekopieerde Template.

5. Kom je weer in de bewerk opties van deze nieuwe/gekopieerde Template waarin je vervolgens Naam, Start- en

einddatum kunt aangeven, optioneel Tags in voeren.

6. Eventueel kun je in Hoofdstukken en/of Vragen aanpassingen maken.

7. Bij Gebruikers voer je de Studenten en Coaches toe.

8. Eventueel Instellingen aanpassen.

9. In Voorbeeld kun je nog even kijken of de aanpassingen naar wens zijn. voordat je de Template Publiceert.