Welke informatie geeft Student overzicht per student weer?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 1:22 PM op Admin Freshdesk

Overzicht Student

Stappen:

1. Klik op Student om naar het student overzicht te gaan.

2. Vervolgens selecteer je de student waar je meer informatie over wilt vinden.

3. Als je over de student beweegt met je muis wordt de regel rood, dan selecteer je deze.

4. Vervolgens kom je in Student overzicht per student terecht.

5. Hier vind je 3 handige topics terug (Algemene informatie, Notities en Tijdlijn)

6. Algemene informatie (links bovenin), geeft allerlei gegevens van de student met koppelingen en bedrijfsgegevens

weer.

7. Notitie toevoegen (rechts bovenin), hier kun je een nieuwe notitie aanmaken*, die komt daaronder terecht.

8. Notities (Overzicht staat standaard hierop ingesteld, dit zijn gele Post it's).

9. Tijdlijn (selecteer Tijdlijn, nu komt er een opsomming van deze Tijdlijn items).

10. Bij de Tijdlijn kun je de maand in- of uitklappen, door op het zwarte driehoekje te klikken).

11. Daarnaast veranderd Notitie toevoegen (rechts bovenin) in Aan tijdlijn toevoegen.

12. Nu kun je een nieuw item toevoegen aan de Tijdlijn. Eventueel met een bestand (paperclip-icoon) of een 'waarde' eraan hangen Complete (groen) of Failed (rood). Dit zie je vervolgens terug komen in het overzicht.

* Notities en Tijdlijn items zijn alleen tussen coaches (docenten) in te zien.

Tevens kun je alleen je eigen Notitie of Tijdlijn item verwijderen.

Wel kun je elkaars Bestand downloaden vanuit de Tijdlijn.

Notities en/of tijdlijn items kunnen niet aangepast worden.