Hoe werkt One?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 1 Feb om 12:37 PM op Admin Freshdesk

Opbouw en werking

Met One beheer je de deelnemers en de inhoud van de Airoc / Stage app. Het platform bestaat uit:

Heads Up:

Rapportages op project en individueel niveau. Heads Up biedt een overzicht om de voortgang van studenten in de One te monitoren en waar nodig bij te sturen.

Optioneel - geïntegreerde Dashboard(s):

• Kerntaken,
  • BPV uren,
  • Stages
  • e.d.

Admin

Opvoeren, beheren en wijzigen van studenten, Coaches, bedrijven en E-coaches (praktijkopleiders).

Eenvoudig aanmaken van groepen studenten en teams van coaches e.d.

Uitnodigen van deelnemers die gebruik moeten maken van de app.

Template:

Templates = een selectie van opdrachten

(hoofdstukken en vragen) beheren en

publiceren.

Een platform waar je makkelijk en op elk moment mee kunt werken,

en op elke  locatie als je een webbrowser tot je beschikking hebt!

Url one platform: https://platform.airoc.nl/

Waarom One?

• Efficiënter werken - eén standaard werkwijze voor het verwerken en rapportages overzichtelijk weer te geven, geheel papierloos;

• Tijdbesparing, geen tijdverlies aan losse papieren uitdraaien;

• Tevredenheid gaat omhoog door gebruikers gemak voor docenten.

• Hedendaagse manier van werken via een web-browser;

• Overal en altijd hybride werken;

• Realtime inzicht in voortgang van studenten, per klas, per tag.

• Betere aansluiting tussen de praktijk en het onderwijs

Wat biedt Airoc?

Verhoog de interactietevredenheid en betrokkenheid van Student, Bedrijven op de werkvloer én op afstand door zelfstandig deze gouden driehoek met het Onderwijs (Docenten) te verbinden via de Airoc Stage-app .

• Werk en leertijd- en plaatsonafhankelijk met behulp van een mobiele app op iOS, Android of web browser.

• Houdt contact en werkt samen op afstand, waar en wanneer naar keuze.