Hoe kan ik een student opnieuw uitnodigen?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Wo, 7 Feb om 10:32 AM op Admin Freshdesk

Student opnieuw app uitnodiging versturen.

Stappen:

1. Klik op de betreffende student en vervolgens op de drie rode stippen, in het studenten overzicht.

2. Kies Stuur app uitnodiging in de pop-up.

3. In de kolom Uitgenodigd op in student overzicht wordt de datum aangepast.

4. De student krijgt nu een e-mail uitnodiging toegestuurd op opgegeven e-mailadres*.

5. In deze uitnodiging staat nu bij wachtwoord " Jouw huidige wachtwoord " deze is hetzelfde gebleven.

6. Weet de student zijn of haar wachtwoord niet meer selecteer dan

" wachtwoord vergeten bij inlog scherm stage app.

7. Voor de vervolgstappen uit.

* Belangrijk is dat het e-mailadres klopt dat ingevoerd is en dat de student gekoppeld is aan de Template.