App reageert niet of crasht

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Di, 22 Aug, 2023 om 9:04 PM op Admin Freshdesk

App reageert niet

Het kan voorkomen dat een app onverwacht crasht of niet naar behoren functioneert. Hieronder vind je een stappenplan om veelvoorkomende problemen op te lossen en je app weer soepel te laten werken.

1. Herstart de App:

• Sluit de app volledig af en start deze opnieuw op.

2. Controleer de Internetverbinding:

• Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt, zowel voor mobiele data als voor Wi-Fi.

3. Update de App:

• Ga naar de Apple of Play Store op je apparaat en controleer of er updates beschikbaar zijn voor de app.

4. Herinstalleer de App:

• Verwijder de app en installeer deze opnieuw vanuit de Apple of Play Store.

5. Dien een Support Ticket in:

• Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, dien dan een ticket in via onze helppagina. Geef een duidelijke beschrijving van het probleem en voeg, indien mogelijk, screenshots toe.

Tip: Het is altijd nuttig om het apparaatmodel en de versie van het besturingssysteem bij de hand te hebben wanneer je contact opneemt met ons supportteam.