Hoe maak ik een groep van studenten aan?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 8 Feb om 12:59 PM op Admin Freshdesk

Groepen van studenten aanmaken

Stappen:

1. Klik op Student om naar het student overzicht te gaan.

2. Vervolgens klik je op Beheer groepen van studenten

3. Nu kom je in Groep overzicht terecht en zie je bestaande groepen, indien die eerder zijn aangemaakt.

4. Klik op rode plus om een nieuwe Groep toevoegen aan te maken.

5 . Vervolgens voer je een Naam en Beschrijving toe.

6. Selecteer klas of Selecteer tags om snel de gewenste groep aan te maken.

7. Vink voor Naam student aan, om alle studenten in deze kolom ineens te selecteren.

Bestaat de lijst uit meerdere rijen dan zichtbaar is dan moet deze handeling herhaald worden.

8. Heb je alle studenten geselecteerd dan kun je op Opslaan klikken.

9. Vervolgens krijg je een Overzicht groep te zien met geselecteerde Groepsleden erin.

10. Klik op Klaar als alles klopt, de gemaakte groep komt nu in het Groep overzicht te staan.