Wat is de URL / site?

Gemaakt door Admin Freshdesk, Gewijzigd op Do, 1 Feb om 2:06 PM op Admin Freshdesk

Ga naar https://platform.Airoc.nl/

Figuur 1: Inlog scherm One (exact hetzelfde gebleven na nieuwe One - versie jan.’24)

Het gebruik van de One - portaal is alleen via URL toegankelijk!

Vul je e-mailadres* (gebruikersnaam) en wachtwoord in en klik op inloggen.

Indien je je wachtwoord bent vergeten, klik op ‘wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies.

* E-mailadres dat bij Airoc of via Admin rol opgegeven en bekend is.